sjundejuni

Kategori: ♥ALLMÄNT

Adventskalender, andra advent!

BeFunky_fff 021.jpg

BeFunky_fghjklhjklb.jpg

Andra advent idag och du har chans att vinna en länk här på min blogg. Ett inlägg om dig och din blogg! Låter det bra? :D Så för att vinna idag: Börja kommentera din bloggadress i detta inlägg!

Mellis♥

Turkisk yoghurt med en klick nutella (Gooooott) och massa nötter och gojibär. En juice till det. 

Har bara lagt ut bilder på mat idag, haha. 
Nu snö/regnar det ute och jag har precis kommit hem från skolan, ikväll blir det fotboll ute.  

throwback thursday

En vanlig torsdag för längesedan när pappa och jag hade våran vanliga "Pannkakstorsdag" Som även gäller idag Pannkakaaaaaaa bästa som finns. Nästan. 

Just you and me

Bild från igår.
Efter skolan idag åkte Gustav och jag för att köpa present till sis som fyller 18 (!) på fredag och julklapp till Moa, vill lägga upp bilder för vet att sakerna skulle göra sig så fint på bild, men det går tyvärr inte. No provet idag gick nog ganska bra ändå, eller hoppas i alla fall det.

Imorgon blir det skola, sen på fredag åker jag, Gustav, syster, mamma och pappa till göteborg! Längtar jätte mycket verkligen. Medans pappa och Elin går på Håkan Hellström ska jag mamma och Gustav gå på julmarknaden på Liseberg. Sen blir det massa shopping god mat och mys. Världens finaste hotell också! Om det finns wifi på hotellet åker nog datan med så att bloggen uppdateras, har hört att formes mobilapp inte är så bra och att man bara kan lägga ut en bild i varje inlägg? Tråkigt.

Nu: Paradise hotell med Gustav och äta frukt ♥ 

Why?

Hejsan finisar! ♥
Fick en kommentar om varför jag bytt bloggportal från fames till forme. Jag bytte för att jag tröttnade på fames design, då man knappt kan ändra något, sätta in html koder funkade inte (då det stoppade mina sammarbeten med företag) Då såg jag forme.se och jag ÄLSKAR designen, hur man kan ändra utseende totalt och att bilderna blir stora och fina, bra kvalité osv. Väldigt nöjd än så länge! 

Har precis färgat mitt hår och ska nu lägga mig i sängen och plugga tills klockan tio då Paradise hotel börjar. 
Mina fina vänner Alva och madde ♥ 

Upp