sjundejuni

Kategori: ♥FOTO

Med mina virkade shorts

bjkn.jpg

 

BeFunky_2013-08-02 20b.jpg

 

BeFunky_2013-08-02 20.jpg

 

Virkade shorts-Culture//Tröja-Vila//Halsband+ringar-Edblad//Armband-från Gustav

Älskar dessa shorts! Liiite för stora bara. Köpte dem på jobbet någon gång i somras. Kostade 600:- Men som tur var det 50% så vart bara 300:- för mina goingar. Kommer nog sitta prima nästa sommar. 

En bortglömd

BeFunky_Instant_2cvb.jpg

 

BeFunky_Instant_2fgh.jpg

 

BeFunky_Instant_2g.jpg

 

BeFunky_Instant_2ghj.jpg

 

Hittade denna outfit i mitt bildarkiv som jag inte lagt ut här på bloggen. Tycker väldigt mycket om denna outfit, just det där med kjol och stickad tröja är något jag tycker är mycket fint och trivs väldigt bra i. Sen älskar jag mörkrött/brunt tillsammans med rosé smycken. 

Tröja-?//Kjol-H&M//Skor- Converse//Smycken-Edblad//Och mitt armband från Gustav.

Det luktar höst

BeFunky_Instant_2hjkl.jpg

 

En höst bild från förra hösten i mina gula Dr. Martens. Åh vad jag ska använda dem när hösten verkligen kommer. 

I kväll när jag var ute med mamma och hundarna sa jag en sak som verkligen beskrev känslan jag då kände ”Det luktar höst”. Kanske det bara är jag som får för mig att årstider kan ha olika dofter. Men en sak är jag nu säker på, hösten är snart här gott folk och åh vad det känns bra.

BeFunky_Instant_2ttt.jpg

 

I går sent på kvällen när stjärnorna lyste som klarast tog jag och min fina på oss ett par tofflor och gick ut, ut i kvällens kalla men samtidigt varma vindar. Där stod vi och tittade rakt upp i himlen. Vi stod där ett tag och hittade bland annat stora Karlavagnen.  Gud så mysigt det var. Jag älskar dig den finaste stjärnan av dem alla.

2012-10-28 11.07.07-1

 

Min glädjespridare. Min bror. Min vovve. Älskar dig.