sjundejuni

Kategori: ♥MITT LIV

Hemma från Göteborg

Hejsan finisar, jag är tillbaka! 
Nu har vi kommit hem från Göteborg, jag har haft det super mysigt! Imorgon ska jag fota allt som jag köpte (vart inte mycket, men lite!) Jag tog faktiskt inte med mig kameran för det skulle bli så jobbigt att släpa på den när det snöade + att den är så tung, haha. Men lite mobilbilder får senare.

När vi kom hem så åt vi middag, jag åt en jätte god sallad med annans, räkor, gurka osv. Sen har jag och Gustav varit ute i snön. Gissa om jag vart glad när vi kom hem och såg att det var massa snö här hemma också. Så var tvungen att springa ut lite.

Imorgon ska jag träna på morgonen, sen plugga, optikern (nya bågar kanske?) Sen åker jag till Gustav. Så himla skönt att jag är ledig både måndag och tisdag. Har ni haft en bra helg? ♥

  

Nu åker vi!

Godmorgon! 

Nu åker vi till göteborg och datan lämnas hemma tyvärr. Så får se hur mycket update det blir! På söndag kommer i alla fall min advenstkalender ut, så kommenter till den så utser jag en vinnare när jag kommer hem! Ha det super, puss.

TBT- Öland

Bilder från i sommras då vi var på Öland. Riktigt mys längatr tillbaka när jag tittar på alla bilder! Sjukt fint vatten och strand, som att vara utomlands.

Ja, jag var blek innan vi kommit fram. 

GIVE ME

*Smälteeeeeer* 

God morgon finisar! 
Har ni sovit bra? Jag hade en dålig morgon vaknade på helt fel sida imorse. Men är i alla fall i skolan just nu och det är en massa jobbiga och tråkiga ämnen hela dagen... Efter skolan ska jag träna och packa till helgen, längtar jätte mycket!  Ha en fin dag! ♥

Just you and me

Bild från igår.
Efter skolan idag åkte Gustav och jag för att köpa present till sis som fyller 18 (!) på fredag och julklapp till Moa, vill lägga upp bilder för vet att sakerna skulle göra sig så fint på bild, men det går tyvärr inte. No provet idag gick nog ganska bra ändå, eller hoppas i alla fall det.

Imorgon blir det skola, sen på fredag åker jag, Gustav, syster, mamma och pappa till göteborg! Längtar jätte mycket verkligen. Medans pappa och Elin går på Håkan Hellström ska jag mamma och Gustav gå på julmarknaden på Liseberg. Sen blir det massa shopping god mat och mys. Världens finaste hotell också! Om det finns wifi på hotellet åker nog datan med så att bloggen uppdateras, har hört att formes mobilapp inte är så bra och att man bara kan lägga ut en bild i varje inlägg? Tråkigt.

Nu: Paradise hotell med Gustav och äta frukt ♥ 

Cirkel

För tio minuter sedan: Pussade på mitt hjärta innan han gick till frisören
Nu: Plugga sönder till No provet imorgon (inte kul alls)
Snart: Äta
Senare: Plugga
Ikväll: Paradise Hotel + julkalendern

 

Upp