sjundejuni

Julkalender hos Sjundejuni

BeFunky_fff 021.jpg

 

Nu drar vi igång min egna julkalender här på bloggen! Varje advent har du chans att vinna en länk här på min blogg. Ett inlägg om dig och din blogg! Låter det bra? :D Så för att vinna idag: Börja kommentera din bloggadress i detta inlägg!

BeFunky_fghjklhjklb.jpg

Världskrig

image

I bilen mot cupen nu! Redan trött haha. Men det ska nog bli bra ändå. Bilden över är ifrån idag då vi hade världskrig i skolisch :)

Today´s

BeFunky_null_1234.jpg

 

BeFunky_null_1vcv.jpg

BeFunky_skogen 026.jpgBeFunky_null_1789.jpg

 

Skor- Någon skoaffär som jag inte kommer ihåg namnet på haha// Jeans- Cheap Monday// Blus- Gammal// Stickad tröja- Vila// Jacka och väst- H&M// Armband- Edblad och fått av Gustav// Klocka- DW

För varje litet ord som jag hör

Godmorgon!
Sovit bra? Det har jag. Igår kom lite grejer från H&M. Dock kommer inte koftan (den med katten) förns i mitten på december?! Jätte trist, vill hinna använda den innan man måste ha världens tjockaste vinterjacka på sig… konstigt att det kan ta sån lång tid att skicka en kofta? Aja, fick i alla fall mitt nagelkit och två julklappar. Håller fortfarande på med min önskelista, önskar mig inget speciellt alls iår, lite trisst det med hahah. Men jag kommer nog på något ;) Ni får i alla fall outfitbilder idag, chao så länge!

image

image

Paradise hotel

image

Morgondagens klädval hänger på väggen min och är redo för användning imorgon. Nu: paradise hotel, alltid lika kul! Sen blir det sova. Godnatt sov gott finisar! ?

Onsdag 27/11

Hejsan finisar!

Sitter i min ny bäddade säng, ny duschad och fräsch. Bästa känslan! :D

Jag och min kompis Alva kom på en super ide för att båda våra bloggar.  Jag har fått kommentarer om att jag ska lägga ut flera outfitbilder så då tänkte vi ta bilder i skolan, på rasterna då såklart. Det blir bilder som är tagna på dagen, dvs bra ljus! :D  Låter det bra? Vi börjar redan imorgon.

Ska jag bli brunett igen? Hjälp mig! 

BeFunky_me 390.jpg

Hit

image

Precis kommit hem från ett timmes hit pass. Fyfan vad kul och sjukt jobbigt. Men idag gick det bra :D bättre är förra gången. Usch vad jobbigt hahah ja, ni ser ju hur fräsch jag är på bilden (eller inte) som jag tog precis. Sjukt kul i allafall. Nu: duschen sen äta!

En dag närmare fredag

Hejsan finisar!

Åhh snart fredag, eller två och en halv dag kvar. Längtar. Fredagen kommer först spenderas i skolan och vi ska då ha ”första världskriget”. Det är ett spel/tävling mellan niorna på skolan, så den dagen kommer spenderas ute på en åker. Sen klockan fyra ska jag och laget åka iväg på inomhus cup! Ska bli så kul! :D  

Nu sitter jag i skolan och har spanska, slutar snart och sen blir det mat, sjukt hungrig. Ska berätta sen i ett inlägg hur vårat luciatåg på skolan kommer att vara min ide hihi. 

Gammal bild på en brun lina…

988285_677630532264610_1269169547_n